Ervaringen

Hoi Lien,

Dank dat je me geholpen hebt de goede hulp te vinden voor mezelf en mijn kinderen. Mijn zonen vinden me "veel relaxter" sinds ik met jou een aantal gesprekken heb gehad. Ik begrijp hen veel beter. Mijn problemen zijn nog niet over maar ik weet nu wat ik kan doen als ik onderuit ga. Ik ben blij dat ik, na 20 jaar dwalen in de hulpverlening, de stap durfde te zetten om je te bellen.

Dankjewel,

Nienke

Naast het werken met kinderen, jongeren en allen die hen omringen is het werken met volwassenen ook een stevige pijler binnen mijn praktijk. In 2013 heb ik samen met Hanny Lynch een Krachtdag georganiseerd. Een dag voor mensen die slachtoffer waren van seksueel geweld in de kindertijd. Hieronder een van de vele reacties van een van de deelneemsters die ik mocht ontvangen via facebook:

Ouders van Myke (12):
Heel erg bedankt voor je hulp en inspanningen voor onze dochter.

Hallo Lien,
We zagen onze dochter in de korte tijd dat je haar hielp enorm positief veranderen. Ze was stil, angstig en teruggetrokken waardoor we het contact met haar begonnen te verliezen. Nu uit ze zich gelukkig weer en is ze veel vrolijker. Dank voor je advies en hulp.
Bert en Janneke

Groepsleerkracht over meisje (10),
Een meisje in groep 6 wat al een jaar niet meer ging schoolzwemmen gaat weer gelijk met haar klas het water in. Eerlijk gezegd hadden we niet gedacht dat dit een resultaat van de sessies bij jou zou kunnen zijn ☺ Ga zo door!

Paul (14):
Sinds ik bij jou geweest ben weet ik veel beter mijn tijd in te delen. Nu heb ik tijd om te leren en te gamen. Het is veel gezelliger thuis en we hebben minder ruzie.

Sanne (5):
Ik heb een tekening voor jou gemaakt.

Hallo Lien,
Twitter is zo beperkt dus schrijf ik je hier. Dank je wel dat je de krachtdag mogelijk hebt gemaakt, en dank je wel dat ik je mocht ontmoeten. Iedereen gaat met een ander, eigen doel naar een lotgenotendag. Voor mij was het sleutel woord ontmoetingen. En dat heb ik gehad, hele mooie warme liefdevolle ontmoetingen met hele mooie mensen.
Ik heb geknuffeld, lijfelijke en geestelijke warmte en verbondenheid mogen voelen. Ik heb mogen geven en mogen ontvangen. Mijn kracht heb ik gevoeld maar zeker ook de kracht van al die prachtige mensen die er aanwezig waren. Stuk voor stuk waardevolle, warme mensen.
Ik vind het zo bijzonder dat jullie ons deze mogelijkheid hebben gegeven, jullie hebben me kracht en warmte geschonken want zo voelde het gisteren als een bijzonder cadeautje. Het spijt me dat ik de workshop niet heb gedaan. Ik was lichamelijk en geestelijk helemaal op, ben ook meteen thuis even naar bed moeten gaan. Maar het was het waard ik heb een bijzondere dag gehad waar ik nog lang kracht uit zal kunnen halen.
Dank je wel
Angel